Det är omöjligt att ha koll på läget hela tiden. Vi är inga supermänniskor. Ungar ska hämtas på förskola. Det ska lagas nyttig, ekologisk mat som alla måste äta ordentligt av. Sen ska näsor torkas och naglar klippas. Veckorna rusar fram och helgerna går ännu snabbare. Plötsligt har det gått tre år utan att man har läst en enda bok. Plötsligt har man fler gråa hår än bruna och förväntas förstå att man faktiskt fyllt 40.
Det sista man tänker på när man springer för livet i ekorrhjulet är pensionssparande. Men om man inte ser upp så är den också plötsligt där. Då är det fint om man känner att man klarar sig, utan att behöva äta makaroner och ketchup tre gånger om dagen. Advisor Fondförvaltning hjälper dig att få koll på pensionen.

Köp dig tid via fondförvaltning

Fördelen med att låta proffsen rycka in är att det är i princip stressfritt. Visst, du behöver betala dem litegrann för hjälpen. Och visst, det tar några minuter i anspråk att boka in ett möte med dem. Efter det ska man antingen träffa dem och gå genom allt, eller maila dem några gånger. Men sen, sen är allt klappat och klart. Du kan luta dig tillbaks. Att koncentrera sig på att få ihop vardagen har aldrig varit lättare. Plötsligt har du massor av inspiration till de där nyttiga familjemåltiderna. Ungarna sköter sig bättre och hemmet doftar på något sätt renare. Ungefär så, kan man föreställa sig läget i alla fall.

Prokrastinering på hög nivå – PPM

Att kontakta Advisor Fondförvaltning för hjälp med pensionssparandet är inte det enda som folk tenderar att skjuta framför sig. Det finns massor av saker som sällan raskt klaras av. Istället går man och drar benen efter sig. Man funderar ut en detaljerad plan för hur det ska gå till, men kommer aldrig till skott. Detta trots att man egentligen vet att det inte är särskilt svårt. Och att det alltid känns superskönt när det är gjort. Hit hör bland annat följande aktiviteter:

  • Organisera sitt pensionssparande
  • Rensa garderoben och göra sig av med sådant som aldrig används
  • Boka tid hos tandläkaren
  • Tvätta och stryka gardiner
  • Slänga gamla batterier
Tänk på framtiden mitt i vardagen