Många operatörer har specifika erbjudanden till vissa grupper. Andra gånger finns tidsbegränsade erbjudanden som kan vara väldigt fördelaktiga. En god idé då man letar efter Sveriges bästa mobilabonnemang är helt enkelt att ta vara på dessa erbjudanden. Beroende på om man är student, pensionär eller letar abonnemang till sina barn så kan man hitta fina erbjudanden på abonnemang.

Studentabonnemang

De allra flesta operatörer har specifika abonnemang för studenter som är billigare än normalpriserna. För att få tillgång till dessa behöver man ofta ha studentkortet eller mecenatkortet. Ofta ingår mycket surf och samtal i dessa abonnemang, men till ett betydligt lägre pris.

Abonnemang för barn

När det kommer till barn finns det många operatörer som erbjuder abonnemang utan bindningstid vilket kan vara en mycket bra investering då man letar efter det bästa abonnemanget för sitt barn. Om det är ett litet barn som bara ska ha telefonen för att ringa samtal till föräldrarna kan det vara smart att fundera över vad abonnemanget egentligen behöver innehålla. Ibland finns också erbjudanden där man kan teckna familjeabonnemang där ett abonnemang för barnen ingår.

Abonnemang för pensionärer

Precis på samma sätt som det finns rabatt för studenter så finns det också en åldersrabatt för pensionärer. I princip alla de större mobiloperatörerna erbjuder dessa rabatterade abonnemang och det kan definitivt vara en god idé att se över om man har rätt till pensionärsabonnemang. Många har haft samma operatör under många år utan att fundera över att man faktiskt kan jämföra andra operatörer och således hitta ett bättre pris.

Håll utkik efter erbjudanden för det bästa mobilabonnemanget

Förutom ovanstående grupper kan även andra få billigare och bättre mobilabonnemang genom att helt enkelt hålla utkik efter erbjudanden hos operatörerna. Dessutom är det en mycket god idé att jämföra olika abonnemang och operatörer innan man bestämmer sig, för att hitta det som erbjuder det bästa abonnemanget till det lägsta priset. Några bra tips är att:

  • Skriva upp sig på maillistor hos operatörerna för att inte missa erbjudanden.
  • Jämföra olika operatörer innan man väljer abonnemang för ett bra pris.
  • Använd en jämförelsetjänst för att snabbt se över olika abonnemang.
Hitta det bästa mobilabonnemanget – med rabatt