Oavsett vilken iPhone-modell du har kan problem uppstå som gör att du inte kan använda din mobiltelefon på det sätt som du önskar. Det kan till exempel röra sig om att displayen har spruckit, att batteriet har dött eller att vissa knappar inte längre fungerar. Då kan du inte längre lyssna på musik, läsa och skicka e-post eller använda dina favoritappar. Om så är fallet bör du kontakta Appfix för att återställa din iPhone till dess fornstora dagar.

Appfix är en iPhone-reparatör i Borås som du hittar på följande hemsida: https://www.appfix.se/. De kan göra en diagnos av din mobiltelefon och identifiera källan till problemet. Oavsett om din mobil har drabbats av en vattenskada, ett trasigt batteri eller något annat problem kan de hjälpa dig att åtgärda problemet. De specialiserar sig på just reparationer av iPhone och finns på plats i centrala Borås för att hjälpa dig.

Några exempel på Appfix reparationstjänster

Appfix kan hjälpa dig med flera olika slags reparationer av din iPhone. Dessa inkluderar bland annat:

  • batteribyte
  • byte av hemknapp
  • displaybyte.

Appfix byter batteriet i din iPhone

Batteriet i din iPhone är skapt för att kunna räcka i flera timmar på varje laddning. Däremot blir batteriet ofta sämre med tiden och din iPhone får med tiden en allt lägre batteritid. Detta är oerhört frustrerande för dig som användare och det kan lägga en våt filt över din produktivitet. Det finns vissa tecken på att det börjar bli dags att låta Appfix byta ut ditt batteri:

  • batteriet blir ovanligt varmt när du laddar din iPhone
  • din mobiltelefon känns väldigt slö
  • du får ett felmeddelande som berättar att det är dags för en batteriservice
  • batteriet tar slut mycket fortare än normalt
  • din mobiltelefon stänger plötsligt och regelbundet av sig

Om du har något av dessa problem gör du bäst i att kontakta Appfix för ett batteribyte.

Byt ut din trasiga hemknapp

Ett annat vanligt problem som Appfix kan avhjälpa är att din hemknapp har gått sönder. Om hemknappen fastnar är det sannolikt hög tid att byta ut den. Med en ny och fräsch knapp kan du sedan fortsätta använda din iPhone som vanligt!

De fixar din trasiga iPhone