3 bra saker för marknadsföring

Att göra reklam för sig är A och O för den som driver en verksamhet av något slag. För att visa att man finns och vad man erbjuder finns det också flera olika sätt att nå ut till nya och befintliga kunder. Genom att vända sig till ett tryckeri kan man få fram flera olika produkter som är bra att ha i marknadsföringssyfte men man kan även vända sig till tidningar och lägga lite krut på att synas på nätet.

Broschyrer och foldrar

Hos ett tryckeri finns möjlighet att ta fram och trycka upp snygga och proffsiga broschyrer som kan delas ut till kunder och samarbetspartners. Det är perfekt att ha framme på kontoret så att den som vill kan ta men det är också en sak som är otroligt bra att ha med på mässor och annat. Med bilder och text kan man berätta lite om vad företaget jobbar med och vilka tjänster som erbjuds, samt telefonnummer och andra kontaktuppgifter. Det blir lite som allt-i-ett och det är inte heller speciellt dyrt att trycka upp ett gäng. Be om hjälp med utformning och hos ditt lokala tryckeri eller designa helt själv om du har en bra idé och rätt kunskaper.

Profilkläder

Precis som med broschyrer och foldrar kan man vända sig till ett tryckeri för profilkläder, som sedan kan delas ut både till anställda och kunder. Oavsett om det är enkla plagg så som mössor eller lite finare produkter som jackor så får man bra spridning och reklam genom just profilkläder. Både personal och andra som får ta emot dessa brukar bli väldigt glada och företagsloggan kommer synas både ute på stan och i mataffären.

Annonsera i tidningar och på nätet

Förr valde dom flesta att annonsera i tidningar och även om internet tar över mer och mer så finns det fortfarande många som uppskattar att bläddra i papperstidningar. För att nå ut till flera olika målgrupper kan det vara smart att sätta in en företagsannons både i tidningar och marknadsföra sig via sociala medier och andra sidor på nätet. Annonsera vid tillfälliga kampanjer för att locka nya kunder eller bjud in till ett roligt evenemang. Oavsett är det bra att vara aktiv både i pappersupplagor och sociala medier för att visa upp sitt företag och sina tjänster.

3 bra saker för marknadsföring