Vimla – årets bästa mobiloperatör

Mobiloperatören startade år 2014 men har redan två år i rad utsetts till Sveriges bästa mobiloperatör bland ett starkt startfält. Den nationella kundundersökningen som görs av Nordic Bench (ett oberoende analysinstitut) baseras på ett lojalitetsmått som kallas för NPS (Net Promotor Score). I undersökningen kom nämligen Vimla både i år och 2018 som nummer ett och därmed tog hem priset som Årets operatör på Telekomgalan.

I år skiljde sig dock Vimla markant från de andra placeringar. Deras NPS var 61, medan tvåan som var Halebop hade endast 31, tätt följt av trean Hallon med 28 och fyran Comviq med 24. Vimla har i undersökningen visat att deras kunder ofta rekommenderar Vimla till andra samt har flest lojala kunder än andra mobiloperatörer på den svenska marknaden idag.

Vimlas användare är viktiga

Vimla har redan från start satsat på att samarbeta med sina användare vilket har visat sig på olika sätt. Bland annat finns ett forum och teknisk plattform där användare kan ta del av olika smarta funktioner. Vimla arbetar också ständigt med att utveckla upplevelsen för just sina användare.

Fördelar med Vimla

Vimla har som mobiloperatör många fördelar för sina användare. En av dessa är rabatter för vissa målgrupper.

Ingen bindnings- eller uppsägningstid

En väldigt stor fördel med Vimla är att det inte finns varken någon bindnings- eller uppsägningstid på abonnemanget.

Fria samtal, SMS och MMS

En annan stor fördel med Vimla är att de erbjuder fria samtal och fria mess. Det gäller dessutom både SMS och MMS.

Skräddarsy sitt eget abonnemang

Hos Vimla har man möjlighet att skräddarsy sitt eget abonnemang eftersom man väljer utifrån hur mycket man surfar. Man har också möjlighet att både upp- och nedgradera sitt abonnemang när man vill och det sker omedelbart. Man kan på ett enkelt sätt själv göra det via appen eller sina sidor på hemsidan. Man har också möjlighet att spara surf i hela 12 månader upp till 100 GB.

Använd enkelt utomlands

Givetvis går abonnemanget utmärkt att använda om man är utomlands och man ringer, messar och surfar fritt. Det gäller dock upp till 10 GB data.

Vimla – årets bästa mobiloperatör