Robotsgärsklippare från Techlinerobot

Är du trött på att klippa gräset flera gånger i veckan och spendera mer tid med den sysslan än att grilla, slappa vid stranden eller läsa en bok? Särskilt efter att ha varit bortrest under sommaren kan det vara hemskt att komma hem och se att gräset har blivit så högt att man nog borde klippa det. Ingen vill ju komma hem och direkt få en syssla. Under senare tid har därför robotindustrin tagit fram robotgärsklippare som sköter allting åt dig. En av de ledande inom branschen är Techlinerobot. I den här texten ger vi dig en överblick och sammanfattning över företaget och deras utbud av robotar.

Techlinerobot – elegans och teknologi

Företagets motto lyder teknologisk elegans. Efter dessa två ord så arbetar företaget och tar fram sina produkter: Robotarna ska se snygga ut och fungera smidiga och samtidigt ha den senaste teknologin för att klippa gräset. Deras produkter levererar när det gäller att identifiera och undvika hinder, klippa gräset kort och snyggt med rostfria knivar, fungera på olika nivåer och lutningar och ladda sig själva. Med Techlinerobot får du en robotgräsklippare som håller länga, gör sig jobb utomordentligt och sköter allting åt dig!

Deras utbud

Deras utbud består av 15 modeller som är indelade i sju grupper. Varje modell är framtagen med hög prestanda inom klippning, med kvalitetsmaterial och en snygg design. Den första serien, TECH 3-serien är designad för gräsytor upp till 2000 m2. Med hjälp av den triangelformade designen kommer robotarna åt även på trånga och svåråtkomliga ytor på gräsmattan. Fördelen med TECH 6-serien är att robotarna är enkla och eleganta. Ingen installation krävs med dem, det är bara att börja och låta dem klippa gräset! TECH 8-serien är byggd för att vara kraftig och klara av lutningar upp till 55%. Detta gör att den är den ledande robotgräsklipparen på marknaden. Den kan även rotera runt sin egen axel vilket gör den smidig. TECH 20-serien är en serie robotgräsklippare som är utrustade med navigationssystem och kraftfulla batterier för att hantera gräsytor upp till 3 200 m2. TECH 25-serien har ett avancerat klippsystem och navigationssystem. De taggade bakhjulen och de små hjulen fram gör att du får ett perfekt klippresultat varje gång även på en ojämn gräsmatta. Hos TECH 30-serien hittar du en bred kniv på 36 centimeter och de kraftfulla motorer och med det en effektivitet på högsta nivå. Med TEC 40-serien har du en robotgräsklippare som är designad för att användas på riktigt stora gräsytor såsom fotbollsplaner, flygfält och parker.

 

Robotsgärsklippare från Techlinerobot